Algemene Voorwaarden - InCharge Clothing: Orders & Retouren
Nieuw bij InCharge? Meld je aan en ontvang €5 korting

Algemene Voorwaarden

Incharge Clothing

Algemene voorwaarden van InCharge clothing, gevestigd te Zandvoort. Ingeschreven bij Kamer van Koophandel Amsterdam, nummer 69464391.

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met InCharge. Op het moment dat je een bestelling plaatst via de webwinkel of via e-mail geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. InCharge behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Privacy

Je persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van InChargeInCharge verstrekt geen gegevens aan derden waardoor jouw privacy niet in het geding komt.

Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding is InCharge genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Bestelling en overeenkomst

Je kunt een bestelling plaatsen via de bestelapplicatie op de website. Je dient deze volledig en naar waarheid in te vullen. Als je een op maat gemaakt product bestelt, vervalt je retourrecht aangezien je InCharge uitdrukkelijk opdracht geeft het product te maken. InCharge behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra je je niet aan de door InCharge gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling

De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. InCharge is niet verantwoordelijk voor drukfouten op de site. Je kunt de producten op de website betalen doormiddel van een iDeal betaling. Wanneer de betaling is voltooid zal de productie in gang worden gezet en uw order worden verwerkt.

Annulering

Wanneer je de bestelling wilt annuleren dien je dit te melden per email aan info@inchargeclothing.com

Verzending en Levering

Voor alle verzendingen (zowel binnen als buitenland) maken wij gebruik van MyParcel. Alle producten worden met een Track & Trace code door middel van een pakketservice verstuurd. De kosten voor alle pakketen bedragen €6,25. Bij bestellingen boven de €100,- worden geen verzendkosten gerekend. De bestelling wordt verstuurd zodra de betaling op de bankrekening van InCharge is bijgeschreven. Je ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. InCharge stelt je op de hoogte wanneer een product niet meer voorradig is. Wij streven ernaar om de bestelling binnen 1-3 werkdagen te versturen via MyParcel. InCharge geeft geen geld terug op artikelen die met korting zijn besteld.

Zichttermijn/herroepingsrecht

Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heb je het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde producten zijn afgeleverd. Indien je na afloop van deze termijn de geleverde producten niet aan InCharge hebt geretourneerd, is de koop een feit. Wanneer je producten wilt retourneren binnen de termijn van 14 werkdagen na levering dien je dit per mail te melden bij InCharge. Zorg dat je een geldig verzendbewijs hebt van de retourzending. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en eventuele bijbehorende documentatie) en in correcte staat verkerend. Indien de producten zijn gebruikt, of beschadigd, vervalt het recht op ontbinding. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt InCharge er zorg voor dat binnen 7 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het aankoopbedrag aan de koper wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer. 

Klachten

Heb je klachten of ben je ontevreden over bepaalde zaken aarzel dan niet om contact met InCharge op te nemen. Je kunt een email sturen naar info@inchargeclothing.com. Graag vernemen wij jouw verhaal en uiteraard zal InCharge haar best doen om dit naar tevredenheid op te lossen.

Nieuwsbrief

Alle betalende klanten geven toestemming om na het afronden van hun order meegenomen te worden in de nieuwsbrief. De klant heeft te allen tijde recht om zich hiervoor uit te schrijven.

Afbeeldingen en specificaties

Alle afbeeldingen en specificaties betreffende afmetingen, kleuren, etc. op de site van InCharge maakt het gelden slecht bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Get In Touch
Find Us
Follow Us

Send us a message

Neem gerust contact op bij vragen of opmerkingen. Wij helpen je graag!

Shopping Cart